Vrijstaand landhuis Tiel

Indeling-, kleur-, raamdecoratie-, verlichtingsadvies en 3D-Impressie voor de gehele woning

Op advies van de architect is de achterzijde van de woning 3 meter uitgebouwd en de voormalige garage omgebouwd tot studeerkamer. Die kun je via en suite deuren vanuit de woonkamer bereiken. Via het tonen van verschillende opties voor het invullen van de ruimtes in 3D (dit met de bestaande meubels), is er een indeling ontstaan die geheel aan de eisen van de bewoners voldoet. Door het plaatsen van een wand met doorkijkhaard is er een ruimte voor een eetkamer en woonkamer gecreëerd; hierdoor is de tv ook minder “aanwezig”. Su Casa Interieuradvies heeft voor de gehele woning ook het lichtplan, kleuradvies en raamdecoratie verzorgd. De keuken en badkamer zijn verzorgd door Middelkoop in Culemborg.