Interieuradvies vrijstaande villa

Petra heeft ons heel prettig geholpen bij het stylen van ons nieuwe huis. Het huis moest gestript, deels opnieuw ingedeeld en uitgebouwd worden in een tijdsbestek van een paar maanden. Dat betekende dat er heel veel op ons af kwam en we heel veel keuzes in korte tijd moesten maken.

Petra heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft ons gedurende het hele proces op een hele prettige manier bijgestaan. Hierbij was ze scherp in haar waarnemingen, waardoor een grote fout nog op tijd recht gezet is en waardoor andere fouten gelukkig niet gemaakt zijn. Het lukte haar goed om het overzicht te houden over de bouw en welke stappen op welk moment gezet moesten worden. Doordat zij dit overzicht had, lukte het haar om voor ons de hele verbouwing (samen met het goede team van aannemer De Vree & Sliepen) overzichtelijk te houden en voor ons te ordenen.

Petra voelde feilloos aan welke wensen en welke smaak wij hadden en zij sloot met haar adviezen hier heel goed op aan. Verder is Petra praktisch ingesteld, waardoor zij soms met verrassende en hele handige adviezen kwam, waar wij zonder haar nooit over nagedacht zouden hebben.

Door de stylingsadviezen van Petra is het gelukt om eenheid en harmonie te creëren in het huis. Gelukkig heeft zij hiermee geen showroom van ons huis gemaakt, maar een warm huis waarin wij ons allemaal prettig voelen.

Patricia Brink

Bekijk opdracht

Interieuradvies vrijstaande woning

Als echtpaar vinden we zaken heel mooi of enorm lelijk, we delen elkaars mening nagenoeg onvoorwaardelijk. Maar helaas, we hebben geen enkel idee hoe we tot iets moois kunnen komen.Toen we voor de keuzes kwamen van het interieur hebben we hulp gezocht bij Petra. In een aantal gesprekken heeft zij onze wensen en de mogelijkheden gekristalliseerd en vorm gegeven in een geweldig interieurplan. Aan de hand van dit plan is het een koud kunstje gebleken om vanaf een blank canvas ook een sfeer te creëren zoals je vaak op de tv ziet of in zo’n mooie interieur zaak. Het mooie is bijkomend dat je met relatief weinig moeite een enorme verandering kan realiseren.
Petra, hartelijk bedankt. Zonder jou was het wit, wit geworden.

Fam Oosterhuis

Bekijk opdracht

Interieuradvies woonkamer

Petra heeft mij geadviseerd bij de indeling, kleuren, de meubels en een wandmeubel speciaal voor mijn nieuwe woning ontworpen. Het advies en de samenwerking was erg plezierig. Van iedereen krijg ik complimenten dat de combinatie van kleur en stijl zeer mooi is, ik kan Su Casa Interieuradvies bij iedereen aanraden.

Rodney, Beneden Leeuwen

Bekijk opdracht

Tienerkamer

We vinden het eindresultaat geweldig. Petra heeft van een zolderkamer met drie schuine wanden een volwaardige, creatieve en moderne tienerkamer gemaakt. Dit was ons zelf in 12 jaar tijd niet gelukt.

Fam. Brink Tiel

Bekijk opdracht

Ontwerp keuken, badkamer en verlichtingsplan

Ons huis was twintig jaar oud en toe aan een andere look. Petra heeft voor zowel de keuken als de badkamer een advies met meerdere opties uitgewerkt. Deze zijn voor het overgrote deel door onze schoonzoon (zzp meubelmaker, klusser) overgenomen in een definitieve grote verbouwing. Belangrijk in het advies van Petra was dat ze vooral een aantal niet verwachte, sprankelende elementen inbracht. Die heb je nodig in zo’n situatie om niet in je eigen denkpatroon en creativiteit te blijven hangen. Het heeft ons dus zeker opgeleverd, wat we verwacht en gehoopt hadden. We voelen ons inmiddels weer helemaal thuis in ons vernieuwde onderkomen.

NB: na afloop van de keukenverbouwing heeft Petra ook nog een verlichtingsplan voor de keuken/kamer gemaakt, dat ook erg goed heeft uitgepakt.

Carlos Nijenhuis

Bekijk opdracht

Badkamerontwerp Tiel

Petra Boersma van Su Casa is er uitstekend in geslaagd onze wat vage wensen te vertalen in een concreet en mooi uitgewerkt ontwerp. Gegeven de ongelukkig basisvorm van de badkamer is zij erin geslaagd alle eisen en wensen te verwerken. Het eindresultaat is boven verwachting, dit hadden we zelf niet kunnen bedenken.

Fam. Blaas

Bekijk opdracht